Blogg

Avtackning .....

2012-06-30 21:03 | 1 kommentarer

En jättetrevlig eftermiddag hos Görans arbetsgivare i Tierp, supergott att äta; räktoast, varmrätt och en underbart god efterrätt bestående av vit chokladmousse, vindruvor och jordgubbar, kaffe o bakelse - mums, mums, ibland är det bra synd att man ska bli mätt så fort ......
I avtackningspresent en stor korg fylld av diverser gott, chokladask och en stor blomma.

SMS från Soli att Ola & Julia var ok enl. avelsdata, gick in och tittade när jag kom hem - JIPPIII ..... Ola B på höfterna, Julia A och båda fria armbågar, HÄRLIGT
Denna gång kändes varje tusenlapp ok ......
Känns som om man nu kan planera lite framåt ..... har varit så mycket otur med goldisarnas höfter, vilket gjort att denna gång kändes det som är det något fel lägger jag av med rasen. Nu har vi två exteriört bra unghundar med fria höfter o armbågar, ok ögonen är kvar, men det känns inte lika nervöst.
Blandat väder med regn o solsken ..... Sommaren är kort, det mesta regnar bort sjöng Tomas Ledin och i år stämmer det verkligen.


Fredag igen .....

2012-06-29 23:32 | 0 kommentarer

Oj, vad veckorna springer iväg ...... allt rullar på allt fortare tycker jag det känns som.
Solig o varm förmiddag, mulnade sedan på och den eländiga blåsten kom .... några få regndroppar under kvällen, men väldigt molnigt. Ingen större värme.
Ute är det nu rejält mörkt, får nästan lite höstkänsla  och det är ju på tok för tidigt ...
Trevlig helg !!!
DSC02659-001


Å en dag till .....

2012-06-28 22:34 | 0 kommentarer

med strålande solsken, HÄRLIGT
Åter en tur med gräsklipparen, gräset växer verkligen snabbt.
In på Loppisen dom nu har vid Årsunda Ip, och tänk att jag hittade gardiner för 30kr som passade perfekt för altanfönstren, fyndade även en lång fin trasmatta för 20kr. Besökte även den vanliga loppisen i Sandviken, nya fynd, bl.a en svart klänning för 30kr. Ibland har man tur ......
Imorgon åker Göran över till Åland, jag ska fortsätta bada hundar/trimma ....


Äntligen en dag .......

2012-06-27 23:02 | 0 kommentarer

utan regn .....
Lite målning av hyllor och fönsterbrädan utanför altanfönstren. Cykeltur med goldisarna.
Efter att hundar fått mat åkte vi ner till Storsjön och fikade, Mika fick hänga med ensam vilket hon gillade i allra högsta grad. Härligt med kvällssol, har ju inte varit så mycket av det sista tiden.
Skulle även behöva sy gardiner till altan, men är det något jag är dålig på så är det nål o tråd ...... men man får väl göra ett försök.


Regn, regn ....

2012-06-26 19:51 | 0 kommentarer

börjar bli aningen tjatigt med detta eviga skvalande - och så himla tråååkigt !!!!
En tur till Gävle, annons i tidningen idag att Gästrike katthem fått in en röd okastrerad hankatt, kanske kunde det vara vår Tiger som försvann för ca 1 månad sedan. Med tyvärr var det inte han .... men vad fint dessa katter bodde, både inne och fina rastgårdar. Vår Tiger försvann dagen innan vi skulle iväg och kastrera hans syskon och har sedan dess ej varit synlig . ... Tidigare i våras var han också borta en period, men kom då hem igen. Men det har ju hänt att katter varit borta månader i sträck och sedan helt plöstsligt dyker dom bara upp - vi får hoppas han kommer tillbaka.

Var sedan dagen D=röntgen av Ola & Julia på Gävle Hund & Katt, allt såg bra ut både fram o bak, så nu är det bara att vänta på besked från SKK och hoppas dom tycker desamma.


Dax igen ....

2012-06-25 12:12 | 0 kommentarer

vaknade till regn .......
Frukosten på altan, regnet smattrar mot taket och man funderar på vad man ska hitta på idag ???


Midsommarhelgen slut .....

2012-06-24 20:52 | 0 kommentarer

för detta år .... vädret har varit blandat, regn o solsken. Midsommaraftonen var det sol, men en kall kväll/natt. Vi tillbringade den i dom djupa Hälsingeskogarna, endast +6 när vi åkte hem i natten - lite varmare vill man allt ha när det är sommar. 
Fick så mycket gott att äta, vi var ca 14 pers och med Bera 6 hundar, hon var i sitt esse med alla människor och nya dofter. En valp som hitintills visat sig totalt orädd för det hon stött på.
Sjön låg ca 100 mtr bort och dit spatserade hundgänget, Bera kom tillbaka med en liten torkad mört .....
Det blev en trevlig kväll och trodde kanske vi skulle se något vilt under hemfärden, men inte en hartass .... I närheten där vi var hade dom haft påhälsning av björn. Skulle nog inte ge mig ut och gå i dom skogarna .....
midsommarafton2012


Första riktiga sommardagen ....

2012-06-21 22:51 | 0 kommentarer

tycker jag denna dag varit - inget regn, ingen blåst - bara solsken o värme
Hoppas nu att midsommarhelgen också blir solig o varm.

En tur till Wikmans Bil, Gävle för att hämta hem Jeepen, dom tog inte ett öre trots alla timmar dom lagt ner på bilen, plockat ur motorn/plockat tillbaka allt .... fyllt oljor m.m. ..... heder åt dom  köpte med oss en tårta vilket uppskattades. Bilen helt ok att köra, men knackningarna finnns kvar. Ska sätta ut den på annons, kanske finns det någon händig en som kan meka själv - då får han/hon trots allt en mycket bra bil.
En tur in till Loppisen i S-viken, hittade en liten virkad gardinkappa till ett av fönsten på altan för 20kr.
Med posten idag kom både Yankee-Nytt o Hundsport special ...... Fick även PM till Alfta.


Är så nöjd .....

2012-06-20 00:28 | 0 kommentarer

altanen klar, och det blev verkligen ett lyft ..... nu ska bara fönster tvättas och hitta gardiner som kan passa. Som sagt, golvet får vänta ...
Ikväll har Göran satt upp gardinstänger, hyllor och lite annat smått o gott!!
Soligt men fruktansvärt blåsigt hela dagen.Äventyr i timmarna tolv .....

2012-06-18 21:43 | 1 kommentarer

vaknade tidigt till strålande solsken ....
Kl 8 tog vi bilen ner till tågstationen i Sandviken, klev på tåget 8.44 för att två timmar senare kliva av i Örebro, vidare med buss till Karlstad där vi var framme efter ytterligare ett par timmar. Resans mål var att titta på en "ny" bil. Killen som hade bilen hämtade oss vid bussterminalen för vidare transport.
Att åka tåg/buss för mig var ett äventyr i sig själv, tåg åkte jag i slutet av 60-talet. Men det fungerade hur bra som helst, hade fikakorg med oss och mumsade under resans gång. Bussfärden var inte fullt lika kul, trångt/varmt o fullsatt med folk, trots att det var en långfärdsbuss tycker jag den var liten/smal, satt nästan i knät på varann ..... tur att Göran var med som kan det här med kommunala transporter.
Nåväl, bilen var lika fin som på bilderna tog en runda för provkörning och koll att allt fungerade. Behövde inte ha någon betänketid utan den köpte vi. Så då var det bara resan hem igen ...... allt gick som det skulle, stannade ínnan Kristinehamn för att tanka, tänk att bensinen nu var nere på 14.18 (billigt!!) Efter ytterligare några mil stannade vi och åt gott på ett ställe (Våtsjön) som låg så fint vid vattnet. Synd att ej vädret var bättre, haft regn till o från under resans gång - ingen sola i Karlstad denna gång ...
Ett stopp till i Fagersta för att köpa fika, hjälpte samtidigt en tjej i en gammal folkabuss med starthjälp. Resten av milen gick bra, hämtade Toyotan vid tågstationen, och sedan HEMMA ..... Ett gäng glada hundar o katter när man öppnade dörren.
Det blev en annorlunda bröllopsdag, men är det 35 år så .........
TUSEN TACK till Mia som hjälpte oss med djuren så att vi kunde åka


Nu är målningen ......

2012-06-17 19:44 | 0 kommentarer

av väggarna klart ...... nästa målningsprojekt på altanen blir golvet, men det får vänta tills man vet att det kan vara uppehåll i några dagar.
Regnet har vräkt ner under dagen, undrar hur många mm som kom ...... nu strålar solen från en klarblå himmel, kan man hoppas på sol under morgondagen kanske??

Gräsmattorna fick sig en omgång till mellan regnskurarna.
Imorgon har vi 35-årig bröllopsdag, jösses vad många år som passerat med både sorg o glädje.


Skitväder! igen ....

2012-06-16 20:40 | 0 kommentarer

så var det då dags för en regnig dag igen ...... Ett plus om än litet - man slipper vattna ..
Gjort ett uppehåll med målningen av altanen, men fixade tapet på en gammal bokhylla som jag målat vit och hade tänkt ha på altanen med blommor på. Blev riktigt bra.
Bad av Diezel, blev så fin inte kul att låta honom gå ut i det blöta ......
Imorgon blir det fortsatt målning .... tänkt att det hela ska vara klart till midsommar.
Uppehåll nu under kvällen, har tagit en cykeltur med Gibson, Ola och Julia och det var uppskattat, så blöta så man kan tro dom varit ute o simmat.


För en vecka sedan ....

2012-06-15 19:55 | 0 kommentarer

satt vi utanför stugan på Bergeforsens camping och väntade spänt på lördagens utställning ......
I helgen nu går SKK Avesta, och för första gången på många, många år ska jag inte dit, men det känns faktiskt riktigt skönt att ha helgen hemma.
Solen har hållt sig framme även denna dag, har fortsatt måla på altanen tar längre tid än vad man tror. Eftersom jag målat ljust på mörkt så lär det nog bli tre stykningar, men fint blir det.

Ett glädjande besked med posten; Gibson/Stinas ena dotter FIELDWORKS FROM DUST TO DOWN alias Kira, fick HD A ED 0 o ögon u.a. Härligt!!
Våra två ska iväg för röntgen om några veckor ...... hoppas, hoppas det kommer att gå vägen.
Göran har åkt iväg för att jobba, snart nedräkning när han slutar helt.


Jisses va segt .....

2012-06-14 22:15 | 0 kommentarer

det var att komma "ut" ikväll. Telias mobila bredband fungerar då inte speciellt bra här ...... man skulle kunna tro att man bodde långt in i urskogen .......

Solen har hållt sig framme hela dagen, inget regn!!
Har äntligen fått potatisen i jorden, lär ju inte blir något till midsommar, men får njuta av egen färskpotatis längre fram i sommar.
Har också börjat med målningen av altanen, stora väggen klar, och vilken skillnad bara det har blivit så ljust och fint. Hoppas orka med att måla resten i morgon, sedan ska det målas en gång till. Men det är roligt när man snabbt ser att resultatet blir bra.
Gräset klippt igen ..... nu börjar gräsmattorna blir som jag vill ha dom, korta o fina.
Mika o Bera fick en ny leksak idag, gissa dom har hållt igång, men nu är det en liten som är totalt utslagen


Tiden bara går .....

2012-06-13 22:16 | 0 kommentarer

NÄR SKA SOMMAREN INFINNA SIG ???

Regnat, strålande solsken, åska o regn igen - så har denna dag varit ..... tröttsamt!!
Ägnat oss åt lite trädgårdsskötsel mellan skurarna.
Nu håller knopparna på den stora rhododenron att slå ut, den lilla som Göran fick i födelsedagspresent verkar trivas på sin nya plats, massor av nya skott.
DSC09257-002
Trist besked från bilverkstan där Jeepen står, troligen måste motorn bytas  ska man kosta på det som ska göras eller hitta en annan??? Svårt val ......
Tänk att det alltid ska vara något som kostar - aldrig får man vara riktigt glad/nöjd!!


Regn .....

2012-06-12 21:50 | 0 kommentarer

under morgone och några timmar till .... nu börjar man verkligen bli less på att det aldrig blir riktigt torrt ute. Under eftermiddagen tittade solen fram, vi var en vända till Hofors, som tur var inga hundar med då det var riktigt soligt där.
Äntligen fungerar åkgräsklipparen igen, så nu är gräsmattorna korta o fina igen, men det blir att kratta när det torkat upp. Med amrisarna är det inte kul med en massa gräs i pälsarna.
Nu ska bara den gamla tvättmaskinen ut och den nygamla in, har varit lite jobbigt att behöva gå ner till lillhuset o tvätta. Den maskin som finns där tvättar inte helt ok, men duger till hundarnas fällar o d.y.l.
Nu i kväll försvann Gibson från tomten, antar att han hoppat över staketet, har aldrig varit med om en hund som trots x antal kilon har så lätt att ta sig över diverse staket. (Men jag skulle säkert inte få honom att hoppa över ett vanligt hopphinder)  Finns inga andra hål som han kan ta sig ut igenom. Först cyklade jag ner över fälten - ingen hund, tog sedan bilen runt området, och ca 1 km härifrån kom han lufsande på vägen ..... visade sig att det fanns en löptik i ett av husen ..... Han är som han är denna Gibbe, han är ju hur snäll som helst, och bryr sig inte om andra djur/människor, men man vill inte att dom ska vara ute o vandra själva ......


Oj, oj ......

2012-06-11 22:27 | 1 kommentarer

vad kroppen/benen protesterade imorse ...... Men så är det med ens fel, man får lida dagen efter, men det är det värt iaf
Samtal med Mia under morgone, och allt hade fungerat bra här hemma i helgen, även om lilla Bera är ett "hår av hin" emellanåt - ibland är det faktiskt skönt när hon sover.

Dagen har varit solig o varm, plockat ur bilen - vilket inte är lika kul som att packa den .... Under eftermiddagen till Gävle för att lämna tillbaka hyrbilen.
Darcia
Även in på Siba för att kolla på en ny dator, vill ha en liten lätt en, hittade en till bra pris, men idag fanns inga på lager, var beställda ..... får se när dom får hem dom.
Nu ligger dimman tät över ängar o fält, lite kyligt,  hundarna sover t.o.m den lilla pigga saken har tagit kväll. Dags att krypa till sängs!


Dag nr 2

2012-06-10 21:23 | 0 kommentarer

började tidigt, ute var det otroligt dimmigt. Packning o städ av stugan innan det var dags att bege oss till brukshundklubben utanför Sundsvall där SSRK hade sin utställning. Då hade solen kommit fram och dagen blev varm och solig, åskan kom närmare o närmare, ca en timme innan finalerna - började småregna vilket blev mer o mer, vräkte ner under BIS:et. Som tur var hade vi hunnit få in hundarna i bilen innan regnet kom.

Gibson blev idag bästa veteran exc. ck, placerades som 2bh, Julia vann återigen unghundsklassen, men domaren ville ha lite mer päls på henne, därav inget ck, båda fick fina kritiker.
Nappe ville absolut inte idag !!! blev vg p.g.a. att han måste ha mera självförtroende mer vet jag ej då jag glömde kritiken, Suss exc. ck 4 bt.... I veteranfinalen placerades Gibson BIS-2.
Hemresan gick i hällande regn, stannade o åt utanför Sundsvall, just då uppehåll men sedan regnade det till o från ända fram till Söderhamn. Hemma sken solen. Ett glatt gäng välkomnade oss hjärtligt!! Lilla Bera var överlycklig .....

Nu har med det seeega bredbandet igen, i helgen var det uppe på 4g här endast 2 ...... allt tar sån tid när man ska ändra/besöka sidor


Sommardag .....

2012-06-09 20:02 | 1 kommentarer

här i norr även om det varit lite kyliga vindar ...
Var på plats tidigt imorse, och det var väl tur eftersom det var en bit att gå.
Först ut var Gibson som fick exc, ck och tvåa i veteranklassen, slagen av en hane som idag även blev champion. Julia skötte sig som vanligt utmärkt trots liten erfarenhet, hon vann unhundsklassen med ck och var bland dom sista som fick lämna ringen, båda fick superkritiker.
Dröjde sedan ganska länge innan det var amrisarnas tur, Nappe var inte lika road denna dag, men fick ck, 2bh med R-cert, men det var många "fel" på honom,  Suss ensam i chkl som hon vann med ck, 3 btkl även hon fick nedslag på vissa detaljer hon aldrig fått under sina sex år.  Ja, man blir aldrig klok på dessa domare!!
Stannade kvar o tittade på finalerna, men det var ganska lite hundar med.
Sedan tillbaka till stugan och fixade middag för oss o hundarna. Ikväll blir det nog tidigt i säng, känner mig rejält trött. Nya möjligheter under morgondagen ........


Sommardag ....

2012-06-08 21:41 | 0 kommentarer

åkte hemifrån vid 13-tiden, och efter ett par timmar var vi i Sundsvall. Efter ytterligare ett par mil var vi framme vid campingen och stugan vi hyrt. Efter rastning av hundarna och utfodring, fixade vi vår mat, rostbiff, pot.sallad, tomater, grekiskt bröd med ost, Gott!!
Solen sken så vi satt ute på den lilla altanen o åt. Blev ett par glas rosé och lite ost till efterrätt.
Mia hade strålande sommarväder hemma i Årsunda, hon är en ängel som kan ställa upp o hjälpa oss med övriga hundar. Roligt att Göran kan följa med för en gångs skull.

8juniNu hoppas vi att det kommer att gå bra för någon av dom fyra som är med i morgon. Lite Tv-tittande, sedan dags att sova. 


Repris av tisdagen .....

2012-06-07 21:08 | 1 kommentarer

kan man lugnt säga .....

Under eftermiddagen till Hertz/Gävle för att hämta hyrbilen ..... helt plötsligt påstår mannen i receptionen att dom har inget avtal med vårt försäkringsbolag = ingen bil !!!!
Fan, rent ut sagt, den ena säger si o den andra så. Vi ringer då försäkringsbolaget, (vilket jag kan tycka att han skulle gjort för att ta reda på hur det hela ligger till) Vi hade RÄTT till hyrbil via Hertz, mannen ifråga fick då prata med vedebörande på bolaget. Efter mycket snack .... går vi då ut till bilen som nu helt plötsligt var en blå V70, den vi bestämde i tisdags skulle var vit o XC70,  humöret var ju inte precis i topp ... .... jag brukar aldrig "bråka" men nu var det bara för mycket av allt -  DEN blå accepterarjag inte !! .....  Då helt plötsligt fanns det en ledig typ Jeepmodell vilka i tisdags ej fanns att uppbringa ...... Tänk va bra om folk visste vad dom säger/lovar. Vad jag inte fattar är: att allt skrevs ju in på datorn i tisdags, försäkringsbolag, vilken typ av bil etc. och ändå blir allt så FEL  
Med allt trassel som nu varit skulle man kanske stanna hemma i helgen .......


Nationaldagen .....

2012-06-06 20:28 | 0 kommentarer

inleddes med regn, sedan sol och så har hela dagen sett ut ..... nu under kvällen har solen värmt.
Har badat/fönat o putsat på hundar inför helgen, imorgon ett bad på den sista  ......

Mika_Bera6juni2012Kompisar ..... 


ÅH, vilken dag ....

2012-06-05 22:09 | 0 kommentarer

sa någon i serien pistvakt, och det har verkligen stämt för oss idag ......

Under förmiddagen åkte vi till Wikmans Bil i Gävle för att kolla Jeepen som inte låter så bra ...... den killen som är expert på Jeep var tyvärr inte där, men en annan karl lyssnade, och i bästa fall är det något med ventilerna .... iaf rådde han oss att inte åka en meter mer med bilen. Kul, när man hade den lastad med burar o takboxen full med prylar inför resan på fredag. Vi fick låna en pigg liten Ford Ka för att ta oss hem och hämta Toytan. Rastade hundarna.Tillbaka till Gävle, lastade ur Jeepen och sedan genom stan för att besöka Avis för hyrbil (tack o lov att man har helförsäkring inkl. hyrbil) Där fanns ingen bil i den storleken som Jeepen, endast V70 o mindre. (Jag har ju svårt att ta mig i/ur allt för låga bilar samt att sitta längre stunder p.g.a. min höft) Försäkringsbolaget hade även avtal med Hertz så tillbaka till södra delen av Gävle igen, där fick vi tag i en Volvo XC70 tror jag beteckningen var, ialla fall var den av högre modell.
Efter det gjorde vi lite ärenden som var planerade, sol hade vi under förmiddagen, sedan har det kommit regnskurar som hette duga till o från. Avslutade med att äta middag på Ikea, gissa det smakade bra .... hade bara levt på kaffe hela dagen - även om det är jättegott.
Så nu är det bara att hoppas att inget mer ställer till det inför resan.

 


Tidig måndagsmorgon .....

2012-06-04 21:55 | 0 kommentarer

som åter bjöd på ett riktigt skitväder .....
Efter mat o promenader dags att vända bilen mot Stockholm, mötte Syster-Yster i Uppl. Väsby för att åka i en bil till Haga Norra kyrkogård där vi hade gravsättning av en mycket saknad mor

Fortsatte sedan till Hagaparken och tog en fika på Silvertältets café i strålande sommarvärme. Bera var med för att se lite av "stora världen", människor och hundar fanns det gott om. Hon tog allt med ro. Det var många som fick ett stort leende på läpparna när dom såg henne. Träffade bl.a. en engelsman som tyckte hon var såååå vacker, var intresserad av rasen och tittad på många bilder av den, roligt när man stöter på någon som vet vilken ras det är. Sedan var det dags att möta Mikas uppfödare på Järva krog, så nu är vår lilla terriertjej äntligen hemma igen och flocken är samlad.
Vädre har varit minst sagt väldigt omväxlande, fruktansvärda regnskurar till strålande sol från nästan blå himmel.

hagaparken4juni 
På kvällen hade jag sista ringträningen och precis när vi var klara öppnade sig himlen, igen ....
Det har varit ett gäng trevliga hundägare som verkligen varit duktiga med sina hundar. När nästa träning börjar i slutet av juli ska jag gå själv med Bera har jag tänkt.


Återigen .....

2012-06-03 15:48 | 1 kommentarer

en kall o regnig dag, men nu var det +7 ...... en liten förbättring sedan igår.
Hörde av en bekant som skulle till Valbo centrum igår att hade det hade varit så mycket bilar på parkeringarna att den fanns inte en ruta att uppbringa. Ja, affärerna jublar säkert över detta väder .... Vi var själva ner till Sandviken en stund mitt på dagen, och det var nog fler människor i omlopp än vad det brukar vara en söndag.

Imorgon kommer MIKA hem igen efter att ha varit borta drygt två månader. Hon har nu haft sin valpkull hos sin uppfödare. Ska bli härligt att få hem henne.
Fick PM från Härnösand/Sundsvall, det var inte mycket hundar anmälda, golden 52+42 och amrisarna 9+10, kanske det också är i stort sett samma hundar. Ska i alla fall  bli kul att åka iväg, och att Göran för en gångs skulle kan följa med.


 


Vilken bedrövlig början .....

2012-06-02 19:55 | 0 kommentarer

av juni .....
+3, halv storm och ett iskallt regn, ska de vara svensk sommar ???? Ja, det verkar som det kommer att fortsätta in i nästa vecka ..... åh, vad vädret förstör det man ska göra.
Har i alla fall firat våran MONA idag på hennes 11:e födelsedag, hon har fått lite extra gott i sin mat både morgon/kväll. Det var uppskattat + att det blev lite goda tuggben. Lätt att göra sin hund lite extra lycklig, behövs inga större presenter där inte ..... mona8v
Under promenaderna blåste det så att man hade svårt att hålla balansen, och regnet piskade en i ansiktet på vägen ut, hem fick jag det i ryggen, men dom fyrbenta bryr sig inte det minsta. Skönt var det att sedan komma in i stugvärmen och få en kopp rykande varmt kaffe, hundarna utslagna. Dom som inte fick några promenader i detta väder var amrisarna ... där fick det bara bli lite spring på tomten.

 


Juni .....

2012-06-01 20:17 | 0 kommentarer

var är sommaren???
Visserligen inget regn denna dag, men så kallt ...... inte ens solens strålar har värmt.
Mona fick födelsedagskort av sin uppfödare, tänk att det nu är elva år sedan hon kom till världen  - ja, mycket har hänt under dessa år, både positiva och negativa upplevelser. Men så är väl livet, ingen dans på rosor för vissa ....

Nu har jag dragit ner på mitt "datatittande" - har bestämt att bara öppna internet på kvällen .... man tror man bara ska sitta en liten stund, men tiden bara rinner iväg till egentligen ingen nytta alls. Får se hur länge det går - blir ju liksom ett gift ......


 

 

Statistik

Besökare idag: 3878
Denna månad: 175955
Totalt: 17322523

Zantos BIM-valp

Bloggkalender

«juni 2012»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Senaste inlägg
Återbesök .....
"A dog of a life time"
Provtagning ....
Så lång tid ....
Hundsport 2021
Drömras ....
3 år sedan .....
GRATTIS X 2
GOD JUL
Inte en dag jag vill ha i repris .....

Senast kommenterade
Valptitt ....
Godis ....
Stella ....
Bara njuta ....
Ännu mer .... del 3
Från vg till BIG-3 ......
Speciellt datum ......
April, april ....
En lyckad dag .....
Snart 2 veckor .....

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2011

  Choose language

  Almanacka

   april 2021 
  1tor
  Skärtorsdagen
  Harald, Hervor
  2fre
  Långfredagen
  Gudmund, Ingemund
  3lör
  Påskafton
  Ferdinand, Nanna
  4sön
   Påskdagen
  Marianne, Marlene
  5mån
  Annandag påsk
  Irene, Irja
  6tis
  Vilhelm, Helmi
  7ons
  Irma, Irmelin
  8tor
  Nadja, Tanja
  9fre
  Otto, Ottilia
  10lör
  Ingvar, Ingvor
  11sön
  Ulf, Ylva
  12mån
  Liv
  13tis
  Artur, Douglas
  14ons
  Tiburtius
  15tor
  Olivia, Oliver
  16fre
  Patrik, Patricia
  17lör
  Elias, Elis
  18sön
  Valdemar, Volmar
  19mån
  Olaus, Ola
  20tis
  Amalia, Amelie
  21ons
  Anneli, Annika
  22tor
  Allan, Glenn
  23fre
  Georg, Göran
  24lör
  Vega
  25sön
  Markus
  26mån
  Teresia, Terese
  27tis
  Engelbrekt
  28ons
  Ture, Tyra
  29tor
  Tyko
  30fre
   Konungens födelsedag
  Valborgsmässoafton
  Mariana